Sophiq nieuwe shirtsponsor (rug) van Go Ahead Eagles

Deventer 5 juli 2013 | Go Ahead Eagles heeft de shirtsponsor voor de rugzijde van het shirt gepresenteerd. Dat is Sophiq. Vandaag hebben Go Ahead Eagles en Approach Alliance de overeenkomst voor het shirtsponsorschap ondertekend. Het komende seizoen zal op de achterzijde van het karakteristieke shirt van de naar de eredivisie gepromoveerde voetbalclub, de naam Sophiq prijken. Sophiq staat voor software for management.

Approach directeur Michael Knulst: We hebben deze kans dan ook aangegrepen om Sophiq op de kaart te zetten en samen met Go Ahead Eagles de eredivisie in te gaan. Het is een club met grote potentie voor de toekomst die met verstandig beleid en slimme investeringen voor een stunt kan zorgen in de eredivisie. Als Sophiq kunnen wij ons daarom uitstekend identificeren met Go Ahead Eagles.

Edwin Lugt, voorzitter van Go Ahead Eagles, is zeer verheugd met de nieuwe shirtsponsor. ‘Wij zijn blij dat Sophiq heeft gekozen voor Go Ahead Eagles om naamsbekendheid te krijgen en wij zullen er alles aan doen om een meerwaarde te zijn voor onze nieuwe shirtsponsor. Als eredivisieclub bieden wij Sophiq onder meer een mooi podium om zich landelijk te profileren. Al onze competitiewedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports Eeredivisie en ook zijn er uitgebreide samenvattingen te zien in het veel bekeken tv-programma Studio Sport.’

Sophiq is een relatieve nieuwkomer in het Nederlandse softwarelandschap, die via sponsoring van Go Ahead Eagles haar bereik en naamsbekendheid versneld wil vergroten.

Door een innovatief product te koppelen aan slim en efficiënt beleid ziet het management van Sophiq, vanuit haar kantoor in Nijkerk, mogelijkheden om de concurrentie aan te gaan met de gevestigde orde.

Over Approach en Sophiq

Approach is leverancier van Sophiq, een nieuwe generatie software waarmee bedrijven hun besturing en managementinformatie op een snelle en intelligente wijze kunnen inrichten.

De gedachte van Sophiq is dat besturen, managen, veranderen en bezuinigen allemaal beginnen bij het begrijpen van de werking van de eigen organisatie.

De werking is vastgelegd in het businessmodel en wordt bestuurbaar gemaakt door een besturingsmodel. Dit mechanisme biedt bestuurders, managers en ondernemers talloze mogelijkheden om middels een overzichtelijk dashboard waardevolle informatie te zien en te managen. En dit alles op een zeer eenvoudige wijze.

Voor meer informatie:
Michael Knulst, directeur
michael.knulst@sophiq.nl
Telefoon: 033 246 03 04