Oplossingen

Approach gebruikt slimme software waarin moderne technologieën zijn toegepast om u zoveel mogelijk te voorzien van een voor zichzelf sprekende gebruikersomgeving. Bij gegevensverwerking en controle op kwaliteit wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van een codegenerator. Dit is efficiënt en leidt tot kwalitatief goede programmatuur.

Approach gebruikt naast de gebruikelijke Business Intelligence tools ook de volgende software:

  • Sophiq Managementmodule: inzicht en overzicht in complexe informatie- en besturingsvraagstukken
  • Integratiemodule: flexibel en snel uw ETL en Datawarehouse genereren
  • Kwaliteitsmodule: continue controle en verbetering van informatie

Approach is implementatiepartner van Sophiq. Sophiq geeft u een praktisch handvat om tot integrale sturing te komen en om de performance structureel te verbeteren.

Wilt u nog meer halen uit uw informatie? Overweeg dan de mogelijkheden van de Integratie- en Kwaliteitsmodule.

Approach_Modules

Approach Managementmodule

Sophiq Managementmodule

De Managementmodule geeft u direct – en op elk niveau – inzicht in de prestaties van uw organisatie. Alle gedefinieerde besturingsgegevens worden overzichtelijk weergegeven in een helder vormgegeven dashboard. Gegevens kunnen worden ingelezen of via formulieren worden ingevoerd. Besluiten worden vastgelegd voor gebruik bij het opstellen van nieuwe plannen. Hiermee krijgt u structureel grip op de bedrijfsvoering en kunt u snel de juiste beslissing nemen.

Approach integratiemodule

Approach Integratiemodule

Uiteenlopende administraties en gegevens lijken vaak moeilijk samen te voegen in één rapport. Met de Integratiemodule genereren wij snel en efficiënt een Datawarehouse voor u. Dit Datawarehouse is beheersbaar door een consequent gegenereerde architectuur. Uw organisatie verandert, dus ook uw besturing. Daar speelt onze oplossing op in! Het is flexibel en iteratief doordat wij met behulp van deze module eenvoudig een aanpassing voor u kunnen doorvoeren.

Approach Kwaliteitsmodule

Approach Kwaliteitsmodule

De Kwaliteitsmodule is gemaakt voor organisaties met een intensieve gegevensverwerking. Deze module geeft u continu zicht op de kwaliteit en volledigheid van de gegevens. Aangeleverde gegevens worden gecontroleerd en afwijkingen worden direct terug gerapporteerd. De verwerking van gegevens tot informatie in de Integratiemodule kunt u volgen middels een audit trail. Alle uitkomsten van controles kunt u rapporteren aan gebruikers.