Services

Wij zijn een team van innovatieve experts op het gebied van bestuurs- en bedrijfskunde, Business Intelligence en Data Warehousing. Ons team wordt gedreven door uitdagingen om verbeteringen te realiseren in de besturing van de organisatie van onze klanten. Dat resulteert in praktische en direct toepasbare oplossingen op het gebied van Business Intelligence.

Wij zijn gevestigd in Amersfoort. Daar organiseren we ook onze Round Tables bijeenkomsten. Als kennisintensieve organisatie geloven wij namelijk in kennisdeling: eerst delen, dan vermenigvuldigen. Het doel van deze bijeenkomsten is organisaties samen te brengen zodat ze ervaringen en kennis kunnen delen om hun organisatiebesturing te verbeteren. Meer daarover vindt u op de communitywebsite op www.roundtables.nl.

Approach bestaat inmiddels 10 jaar en we zijn actief voor klanten als de Westland Utrecht Bank, NS Stations Retailbedrijf, Univé, CJG Rijnmond, Gemeente Bergen op Zoom, Fa-med, Kamer van Koophandel, ANWB en ING.

Schaalvoordeel voor u als klant

Een van de steeds terugkerende aspecten van onze aanpak is de intentie om waar mogelijk gebruik te maken van in de praktijk beproefde elementen. Daarbij werkt ons innovatiecentrum aan een groeiend reservoir van modules die direct kunnen worden ingezet voor u. Op die manier wordt tot 60 à 70% van de oplossingen gerealiseerd met hergebruikte generieke of branche specifieke elementen. Dat laat meer dan voldoende ruimte voor een klant specifieke uitvoering die nauw aansluit op de eigen cultuur, problematiek en doelstellingen.

Geen zorgen, geen specialisten nodig

Vanuit ons competence center leveren wij beheerservices. U heeft geen zorgen over de technische exploitatie. De oplossingen worden wanneer gewenst gehost in een datacentrum dat voldoet aan alle benodigde NEN-normen. Zodoende weet u dat uw data veilig is!

Consultancy services

Wij bieden onze klanten waar nodig ondersteuning. Dit kan op verschillende terreinen:

  • Opstellen, aanscherpen van uw strategie
  • Opstellen van uw besturingsmodel
  • Verzamelen van data uit uw systemen
  • Audits op uw BI omgevingen
  • Advisering over het gebruik van Big Data
  • Tool implementaties
  • Tijdelijke inzet van onze kennis en kunde in uw eigen Business Intelligence of Datawarehouse omgeving.

Approach_Services